Lucrurile pe care orice femeie le simte atunci când începe să nu-și mai iubească bărbatul

In relatiile de cuplu, femeile vor incerca intotdeauna sa lupte pentru relatia lor pana la sfarsit, dar vine un punct in care nici macar ele nu mai dau importanta si asta se intampla pentru ca nu mai simt la fel si prefera sa se indeparteze.

De aceea, cand vine momentul in care pur si simplu nu mai iubesti cealalta persoana, femeile isi schimba atitudinea.

Iata ce simte o femeie atunci cand inceteaza sa-si mai iubeasca partenerul:

1. Cand mananca impreuna, nu mai este placut

Daca mesele pe care lua impreuna cu el ii placeau la nebunie la inceput, atunci cand sentimentele incep sa dispara, astfel de momente i se par plictisitoare, si parca nu mai e nimic de spus.

2. Incepe sa nu-si mai faca grija daca el este bine sau pe unde se afla

Atunci cand nu mai tine la cel de langa ea, o femeie inceteaza pur si simplu sa-si mai faca griji pentru el: unde este, cu cine, ce face, este bine sau nu este bine. Asta se intampla deoarece barbatul respectiv nu mai este important pentru ea, iar ea incepe sa se gandeasca mai mult la sine insasi, copii (daca are) sau alte persoane din viata ei.

3. Cand ii spune la revedere, nu mai simte nimic

Sunt momente in care stau despartiti cu zilele, si totusi ea nu simte dor, anxietate, emotie sau orice altceva. Ii spune doar la revedere, si poate ca in sinea ei se bucura de cele cateva zile petrecute singura.

4. Simte ca el nu mai apare in gandurile ei si nici nu mai peste personajul principal din viata ei

Este trist atunci cand femeia ajunge la aceasta constatare ca cel pe care-l vedea in viitorul ei nu se mai afla in prezent nici macar in gandurile obisnuite din zi.

5. Cand se trezeste, nu se mai gandeste la el si crede ca „este doar o alta zi”

Atunci cand o femeie este indragostita, adoarme si se trezeste cu gandul la el. In clipa in care dragostea se risipeste, femeia inceteaza sa se mai gandeasca atat de mult la partener.

6. Daca nu este acasa, nu-i simte lipsa si prefera sa fie mai degraba singura

Daca locuiesc impreuna, femeia incepe sa aprecieze din ce in ce mai mult timpul petrecut acasa de una singura, ba chiar se intristeaza la gandul ca din clipa in clipa, celalalt urmeaza sa ajunga acasa.

7. Isi da seama ca se bucura atunci cand barbatul respectiv nu este langa ea

Daca femeia simte ca viata ei trebuie sa urmeze pur si simplu alte cai, care nu implica neaparat si prezenta lui, e un semn clar ca sentimentele au apus. Este chiar mai fericita si zambeste mai des in absenta lui, decat in prezenta partenerului. Ba chiar isi da seama ca ar putea fi mai fericita fara el.

8. Incepe sa caute o noua dragoste

Daca femeia nu isi mai iubeste partenerul si simte ca incepe sa-si faca iluzii cu cineva nou, diferit, sau pur si simplu se imagineaza cum i-ar sta la bratul altcuiva, e un semn definitoriu al faptului ca relatia curenta trebuie sa se incheie, astfel incat ea sa-si caute din nou fericirea in dragoste.

Loading...